KöSEBASI GRILLROOM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1511 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kösebasi Grillroom. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 12:12 Eten was lekker, goede porties. De kinderen vinden het de lekkerste patat door de kruiden. Afhalen duurde iets langer dan verwacht maar dit was de eerste keer dat ik kwam afhalen.
16 jul 2024 om 20:07 Bezorging duurde een uur, kapsalon shoarma was hartstikke slap en slecht bezorgd. Er zat letterlijk een deuk in de kapsalon? De burger die ik had bestelt was de steak, maar kreeg een burger met kipfilet. Helaas geen goede ervaring gehad.
9 jul 2024 om 20:05 Op het moment van bestellen gaf thuisbezorgd aan 20 - 40 min wachttijd, helaas bleek dit meer dan 90 minuten. Als ik dit had geweten had ik niet besteld. Eten was verder ok…
7 jul 2024 om 11:55 Burgers, patat en linzensoep gegeten. Waren heerlijk!!
6 jul 2024 om 19:11 Na bestellen moest ik standaard.1.5 uur wachten eerder kon niet. Uiteindelijk werd her eren bezigd een half uur na beloofde bezorgtijd. De patat van kapsalon was lauw en mega slap. 2 knoflook en 2 sambal beslteld maar werd maar 1 sambal geleverd.
3 jul 2024 om 20:43 90 min gewacht op koud eten...
3 jul 2024 om 3:55 Was sneller bezorgd dan verwacht de pizza's waren nog heet en lekker vers en heeft heerlijk gesmaakt 10 out of 10
2 jul 2024 om 19:04 Eten was lekker, goed warm en goede porties. Bezorging ook snel en vriendelijk.
30 jun 2024 om 20:34 Eten is altijd lekker. Alleen de extra notities of de extra gekochte sauzen worden zelden gelezen/geleverd.
30 jun 2024 om 20:27 Heerlijke kofte en vriendelijke bezorger!
29 jun 2024 om 19:39 Eten was niet echt warm en de bezorger was ruim een half uur te vroeg. Daar was ik niet op ingesteld, waardoor het eten koud was toen wij gingen eten.
24 jun 2024 om 22:47 Beste steak burger in zaanstad